Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 07:47
0

OSMI DAN NA BARIKADAMA: KFOR potvrdio da je primio zahtev Vojske Srbije!

Srbi na severu Kosova i Metohije osmi dan su na barikadama, na kojim izražavaju protest  zbog hapšenja svojih sunarodnika i upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever pokrajine.

JOŠ JEDAN SRAMNI POTEZ KURTIJA, OGLASIO SE PETKOVIĆ: „Najnovijim hapšenjem on nastavlja progon nad Srbima“

Kosovska policija je potvrdila da je u četvrtak u Kosovskoj Mitrovici uhapsila Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika kosovske policije, koji je napustio službu kada su Srbi sa severa KiM napustili privremene prištinske institucije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pre njega je uhapšen Dejan Pantić, takođe bivši pripadnik kosovske policije.

Kosovska policija je demantovala da je juče u Kosovskoj Mitrovici uhapsila bivšeg policajca Zorana Mihailovića. 

Mediji su prethodno objavili da je još jedan Srbin, nekadašnji policajac, uhapšen na severu Kosovske Mitrovice, navodeći da je reč o Zoranu Mihajloviću. 

Kfor je potvrdio da je primio zahtev Vlade Srbije za povratak do hiljadu pripadnika srpskih snaga na KiM, u skladu sa  Rezolucijom 12 44 Saveta bezbednosti UN i poručio da ga trenutno razmatra. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter