Izvor: Happy BSC
17.09.2021 u 10:58
0

PALMA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!

Dragan Marković Palma je progovorio i svom hapšenju u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY kod Božidara Gutića i Krune Mitrović.

Na početku se našalio:

PROČITAJTE JOŠ: ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTVORENO O IZDAJNICIMA: Vučića hoće da otruju! Predsednik je bolećiv kad nekog mora da hapsi!

-Najviše se plašim hapšenja mojih unuka. Oni mi ne daju da dolazim u Beograd svaki dan. Hoće da ostanem da se igram sa njima.

Dalje je nastavio:

-Pre neki dan je bio skup stranke na kom su bili generali iz RS , oni koji su branili srpski narod.  Ja sam odmah rekao da negiram genocid i kažite Međunarodnom predstavniku da dođe da me uhapsi. O genocidu govore samo militatantni političari, a Srbe niko ne pominje. 

Palma je kazao da globalna politika velikih sila ne može da zaustavi razvoj Srbije. Kada je reč o Crnoj Gori, Palma nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: VESIĆ: Merkel potvrdila da Vučića smatra liderom u regionu

-Meni je žao Crnogoraca jer mi smo pravoslavan narod i jedan i drugi. Milo misli da će preko SPC pobediti. Većinski crnogorski narod nije kriv za Milovu politiku i nadam se da ćemo se vratiti tamo gde smo bili. Ali, javlja se ljubomora bivših republika na naš razvoj. Dolazak Angele Merkel je dokaz koliko nas ona ceni. 

Predsednik SSJ je istakao da bez srpskih turista nema crnogorskog turizma:

-Najslađe mi bilo kad sam nosio papriku iz svoje bašte. I ja sam bio paradajz turista. Ja ne znam odakle tolika ljubomora prema nama. Neka je na duši Đukanoviću sve.

Kada je reč o vakcinaciji, Dragan kaže:

-Vakcinišete se. Ova bolest ne bira ni stare ni mlade. Kod nas su dolazili iz drugih zemalja došli da se vakcinišu. To pre 15 godina bi bilo nerealno. Pre mi smetalo da slušam o koroni, a sada mi ne smeta jer je to ozbiljan virus.

O opoziciji, Palma je kazao:

-Ja primenjujem ono „oprosti im Bože ne znaju šta rade“. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter