Izvor: Kosovo Onlajn
26.04.2023 u 09:38
0

PETKOVIĆ ODBRUSIO SVEČLJI: „Hvališ se izborima koje su obeležili kontejneri, UČК teroristi i duge cevi na biračkim mestima!“ (FOTO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković reagovao je na izjavu kosovskog ministra unutrašnjih poslova Dželjalja Svečlje, konstatujući da se Svečlja hvali izborima koje su obeležili kontejneri, OVK teroristi i duge cevi, uz izlaznost od samo 3,5 odsto.

Petković je predložio da kontejneri koji su postavljeni za lasanje postanu kancelarije „okupacionih gaulajtera“.

MINISTAR VESIĆ ZA HAPPY TV: „Kurtijeva politika prema Srbima je puška, meci i pendrek!“

-Hvališ se izborima koje su obeležili kontejneri, UČК teroristi i duge cevi na biračkim mestima uz izlaznost od 3,5 odsto. A kad smo već kod kontejnera, predlažem da ih iskoristiš za kancelarije okupacionih gaulajtera. Prestani da pretiš, jer svaka okupacija ima kraj!- poručio je Petković na Tviteru.

Svečlja je ranije rekao da su novi gradonačelnici, od trenutka kada budu proglašeni konačni rezultati izbora, legitimni i da će ići na svoje radno mesto, ali i da će Kosovo odgovoriti na „sve pretnje koje dolaze iz Srbije”.

Izlaznost na izborima u četiri opštine na severu Kosova, u nedelju, bila je 3,5 odsto, a na njih je izašlo svega 13 Srba, što čini 0,029 procenata srpskog stanovništva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter