Izvor: HAPPY BSC
07.12.2022 u 18:05
0

PONOS SRBIJE: Svečani početak obuke vojnika na služenju vojnog roka

U centrima za osnovnu obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas je svečano počela obuka vojnika na služenju vojnog roka generacije „decembar 2022“.

PONOVNO UVOĐENJE OBAVEZNOG SLUŽENJA VOJSKE? Ministar Vučević otkrio šta je cilj vraćanja vojnog roka

Vojnici su prethodno prošli period prilagođavanja, zadužili naoružanje i opremu, upoznali se sa osnovnim pravilima života i rada u Vojsci Srbije i pripremili se za period intenzivnog obučavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Narednih pet nedelja proći će osnovnu obuku za rukovanje ličnim naoružanjem i izvođenje osnovnih taktičkih radnji i postupaka u borbi, savladaće sadržaje iz strojeve obuke i Pravila službe i podići svoju fizičku sposobnost.

Po završetku prvog perioda, vojnici će biti raspoređeni u specijalističke centre, gde će se osposobljavati za dužnosti u okviru svojih rodova i službi, a zatim će, do kraja vojnog roka, biti na kolektivnoj obuci u jedinicama Vojske Srbije.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter