Izvor: BSC happy portal
13.10.2023 u 20:59
0

„PONOSAN NA NAŠU SRBIJU“: Predsednik Vučić objavio novi snimak, ovo je put koji spaja Balkan (VIDEO)

Predsednik Srbije  Aleksandar Vučić je na zvaničnom Instagram profilu objavio video-snimak, na kome se vidi auto-put Ruma- Šabacje na zvaničnom Instagram profilu objavio video-snimak, na kome se vidi auto-put Ruma- Šabac.

PREDSEDNIK VUČIĆ: Prosečna plata već u decembru 820 evra, u Beogradu ide u nebesa!

Novi auto-put, sa mostom preko Save, je završen, i biće svečano otvoren sutra, 14. oktobra. Tim povodom predsednik je objavio:

– Ponosan sam na našu Srbiju, ponosan na to što smo izgradili.

Za samo dve godine, izgrađen je auto-put Ruma – Šabac sredstvima iz budžeta Republike Srbije. Izgradnja auto-puta Ruma-Šabac i brze saobraćajnice Šabac-Loznica jedan je od prioritetnih zadataka u drumskom transportu, s obzirom da je reč o projektu koji je važan za razvoj i povezivanje Srema, Mačve i zapadne Srbije i Vojvodine, ali i ovog dela Srbije sa regionom, pre svega sa BiH.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter