Izvor: Tanjug
05.11.2022 u 16:26
0

Portparol policije privremenih prištinskih institucija Baki Keljani demantovao je da su specijalne jedinice ROSU!

Portparol policije privremenih prištinskih institucija Baki Keljani demantovao je za Tanjug da su specijalne jedinice ROSU ušle u Kosovsku Mitrovicu i da se kreću ka severu pokrajine.

„To nije tačno“, rekao je Kiljani povodom vesti objavljene na koha.net da su specijalne jedinice krenule ka severu pokrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Koha je prenela, pozivajući se na objavljeni video snimak na kojem se vide dva vozila specijalnih jedinica, da su jedinice ROSU ušle su u Kosovsku Mitrovicu i krenule ka severu.

KURTI NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Poslao specijalce ROSU ka Mitrovici!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter