Izvor: Kurir.rs
15.06.2023 u 08:46
1

PREDSEDNICA SLOVENIJE U DVODNEVNOJ POSETI SRBIJI: Prvo će je primiti predsednik Vučić, a onda sledi plenarni sastanak delegacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsednicom Republike Slovenije Natašom Pirc Musar, koja boravi u dvodnevnoj radnoj poseti Srbiji.

PREDSEDNIK VUČIĆ TOKOM OBRAĆANJA JAVNOSTI: Ljudi na severu Kosova ne treba da brinu jer nećemo dozvoliti da budu gladni i žedni!

Vučić i Pirc Musar će najpre održati sastanak tet-a-tet, a zatim će se voditi plenarni razgovori delegacija Srbije i Slovenije, koje oni predvode, saopštila je predsednikova pres služba.

Nakon toga predviđene su izjave za medije predsednika Srbije i predsednice Slovenije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNICA SLOVENIJE U DVODNEVNOJ POSETI SRBIJI: Prvo će je primiti predsednik Vučić, a onda sledi plenarni sastanak delegacija”

  1. Jaooooo Pirčeva u BG,,,,videt će sirota BEOGRAD VELIKI GRAD!!! Pošto pričaju da je to balkanizacija i oni ne pripadaju BALKANU….TO SU SVE BOSANCI !!!!! ONI SU NAJVEĆA BEDA U MOZAK NA TOM ISTOM BALKANUUUU…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter