Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 14:39
0

PREDSEDNIK ITALIJE PISAO VUČIĆU! Čestitam na poverenju koje vam je dao SRPSKI NAROD

„Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Republike Italije Serđa Matarela povodom pobede na predsedničkim izborima. U čestitki se kaže:

„Povodom Vašeg reizbora želim da Vam uputim najsrdačnije čestitke Republike Italije i moje lične, kao i želje za uspehom u izvršenju važnog zadatka koji Vam je poverio srpski narod. 

Verujem da će u toku Vašeg drugog mandata naše zemlje imati dosta prilika da nastave da i dalje konsoliduju bilateralno partnerstvo, jačajući ga u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Italija će se upravo u kontekstu ovog čvrstog i duboko ukorenjenog prijateljstva i dalje zalagati u korist evropskog puta Srbije, koji takođe ostvaruje značajan napredak u procesu regionalnog pomirenja, naročito u okviru dijaloga sa Prištinom pod okriljem Evropske unije.

Konstantno poštovanje principa i osnivačkih vrednosti Evropske unije dobija još veći značaj i vrednost u aktuelnom međunarodnom kontekstu, obeleženom neprihvatljivom ruskom agresijom na Ukrajinu.

U tom smislu, želim da Vam ponovim najiskrenije želje za Vaše lično blagostanje i blagostanje svih građana Republike Srbije”, navodi se u čestitki Serđa Matarele.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter