Izvor: BSC Happy
07.09.2023 u 11:24
0

PREDSEDNIK SA NACIONALNOM GARDOM OHAJA: Razgovori o unapređenju bilateralnih odnosa vojne saradnje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa komandantom Nacionalne garde Ohaja, general-majorom Džonom Harisom, sa kojim je, kako je objavio na Instagramu, razgovarao o unapređenju bilateralnih odnosa i intenziviranju vojno-bezbednosne saradnje.

IMA NADE ILI SAMO PRAZNA OBEĆANJA: Oliver Varhelji podržao stav Mišela o 2030 kao godini proširenja EU

Vučić je sa Harisom razgovarao i o regionalnim, globalnim i drugim pitanjima od obostranog značaja. „Srbija je opredeljena da nastavi da osnažuje i gradi osnove za buduće strateško partnerstvo sa SAD, čime bi naš bilateralni dijalog dobio jasniju strukturu“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter