Izvor: Tanjug
26.04.2023 u 20:19
1

VUČIĆ OTVORIO TVRĐAVU FETISLAM: „Izgleda veličanstveno“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić svečano je večeras otvorio obnovljenu tvrđavu Fetislam u Kladovu i zahvalio evropskim partnerima na novcu koji su u to uložili.

Vučić je rekao da Fetislam danas izgleda veličanstveno i da nikada za 1867. od kada je prešao iz turskih u naše ruke nije ovako lepo izgledao kao ni Kladovo.

GORI BLOK 64: Dimna zavesa nad Novim Beogradom (VIDEO)

On je zahvalio evropskim partnerima i na novcu koji su uložili i u ostale tvrđave i drugo što rade na razvoju turističkih kapaciteta u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ OTVORIO TVRĐAVU FETISLAM: „Izgleda veličanstveno“”

  1. Sve sto se obnavlja u Srbiji je zaista velicanstven poduhvat , ma koliko da kosta , eto imamo prilike da vidimo kako su neke opstine po Srbiji obnovile neke zgrade u emisijama Turisticke organizacije Srecna Srbija, zaista je lepota videti tako nesto obnovljeno i spolja i iznutra i izlozeno za posetioce, mada ima , doduse mali broj, opstina koji skoro da nemaju sta da prikazu po tom pitanju . Evo sada su objavili u 021 RS da se obnavlja kuca Isidore Sekulic i skola u Mosorinu a novac daje pokrajinska vlada Vojvodine , pa zar to nije divna vest , bravo za sve one koji se trude da obnove sve sto se obnoviti moze , to je nasa istorija bilo iz kog doba da je a ko ima istoriju kao sto je mi imamo , imamo ne procenjivo bogatstvo koje se mora prikazati u najlepsem svetlu , imamo i ruznih i tragicnih stvari iz istorije i to sve treba prikazati , sve treba da se zna i da se nasa deca uce ali i posetioci sa svih strana sveta sta je sve u ovoj Srbiji bilo i sta je sve ovaj narod doziveo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter