Izvor: Tanjug
25.08.2022 u 18:51
0

Predsednik Vučić se obratio građanima nakon sastanka sa Lajčakom i Eskobarom: „Nema odustajanja! Nema predaje!“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima video porukom na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ nakon sastanka sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i specijalnim predstavnikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

Predsednik Vučić istakao je da će se razgovori nastaviti, ali da nijednog trenutka neće odustati od nacionalnih državnih interesa, ali ni od interesa našeg naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Imali smo ne lake razgovore sa evropskim i američkim predstavnicima, bili su tu i Kristofer Hil i Manuel Žiofre, ambasadori SAD i EU. Nastavljamo razgovore u 22 sata. Moja poruka odnosi se na naš narod na KiM. Uvek ćemo se boriti za mir i stabilnost, ali nijednog trenutka nećemo odstupiti nijednog trenutka od nacionalnih državnih interesa, ali ni od interesa našeg naroda. Vaša bezbednost i sigurnost nam je na prvom mestu. Nema odustajanja! Nema predaje“, rekao je Vučić.

Završen sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa Miroslavom Lajčakom i Gabrijelom Eskobarom!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter