Izvor: Happy BSC
27.12.2022 u 14:18
0

PREDSEDNIK VUČIĆ ZAHVALIO SE PATRIJARHU PORFIRIJU NA REČIMA UTEHE: Posebno je pozdravio Srbe na KiM, „SRBIJA JE UZ VAS“

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Njegovom svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem. Glavni razlog posete je pre svega aktuleni potez Prištine koja je zabranila ulazak na KiM patrijarhu Porfiriju. 

PATRIJARH PORFIRIJE OBRATIO SE NAKON SASTANKA SA PREDSEDNIKOM: „Situacija na KiM je zaista OZBILJNA“

Predsednik Vučić izrazio je veliku zahvalnost patrijarhu na gostoprimstvu i prilici da razgovaraju o izuzetno važnoj temi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Hvala Njegovoj svetosti patrijarhu Porfiriju na gostoprimstvu i prilici da govorimo o važnoj temi. Razgovarli smo noćas, a jutros sam ponovo upoznao patrijarha sa sveukupnom situacijom. Zabrana ulaska patrijarhu na Kosovo i Metohiju, najbolje govori o onima koji su to organizovali, napisao je predsednik Vučić na svom instagram profilu budućnostsrbijeav. 



Predsednik je nagalsio da oni ne mogu ni patrijarha ni srpsku crkvu da otmu iz duše našeg naroda.

– Mi razgovaramo sa svima i činimo sve da očuvamo mir i stabilnost. Nastavljamo da se borimo i tražimo kompromisno rešenje, a ja zahvaljujem Njegovoj svetosti na rečima utehe i molitvama podrške našem narodu, zaključio je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je posebno pozdravio naš narod na Kosovu i Metohiji, naglasivši da je Srbija uvek uz njih. 

– Posebno pozdravljam naš narod na Kosovu i Metohiji, nema predaje! Srbija je uz vas!, napisao je predsednik Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter