Izvor: Tanjug
06.08.2023 u 16:14
0

PREMIJERKA BRNABIĆ OBIŠLA BAČKU PALANKU: Država će u najkraćem roku pomoći u sanaciji štete (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Bačku Palanku, opštinu koja je, uz grad Novi Sad, pretrpela najviše štete u olujnim nevremenima, i poručila da će država u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja, pomoći u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena.

„Ono što je najvažnije – država neće ostaviti svoje građane na cedilu, pomoći ćemo u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena, baš kao što smo uradili nakon poplava. To ćemo uraditi u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja“, navela je Brnabić na Instagramu.

BSC Happy

Ona je dodala da će država uložiti „nadljudske napore da deca u septembru imaju redovnu nastavu u bezbednim objektima, domaćinstva siguran krov nad glavom“ i da svim stanovnicima bude obezbeđena obnovljena infrastruktura.

RAME UZ RAME SA EVROPOM: Brnabić: Sektor informacionih tehnologija jedan od tri ključna motora srpskog razvoja

Predsednica Vlade Srbije je saopštila i da je u Bačkoj Palanci posetila porodicu Mijaljković, koja je ostala bez svoja dva člana.

BSC Happy

„To je nešto što im niko na svetu, ni na koji način, ne može nadoknaditi. Sve što bih rekla je suvišno, osim da ću lično tražiti odgovornost za sve koji su svojim nečinjenjem doveli do toga da budu izgubljeni ljudski životi“, poručila je Brnabić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter