Izvor: RT
06.08.2023 u 14:27
2

PUKLA TIKVA: ALEKSIĆ napustio NARODNU STRANKU, osniva SVOJ POKRET – ni sami sa sobom NE MOGU, a „ZNAJU“ šta je „NAJBOLJE“ za SRBIJU

Na Oplencu je doneta odluka da četiri poslanika u Narodnoj skupštini koji podržavaju Aleksića, formiraju novi poslanički klub

Delegati 106 od 126 odbora Narodne stranke iz cele Srbije na sastanku na Oplencu kod Topole dali su podršku Miroslavu Aleksiću i odlučili da od danas istupe iz te stranke.

Novi pokret koji je formiran danas na Oplencu nastupaće pod nazivom Narodni pokret Srbije, kako se i zvala prva stranka koju je Aleksić osnovao 2017. godine i od naredne sedmice krenuće u prikupljanje 10.000 potpisa za registrovanje nove stranke.

PREDSEDNIK SRBIJE IZRAZIO SAUČEŠĆE SLOVENIJI: Spremni smo da uputimo svu pomoć koja je potrebna

Po oceni Aleksića, između njega i Vuka Jeremića nije bilo ličnih sukoba, već su se te razlike odnosile na način funkcionisanja i prioritete u radu stranke koja „mora isključivo da sluša i uvažava zahteve građana i da radi na ujedinjavanju opozicije u rušenju režima Aleksandra Vučića“.

Aleksić je ocenio da u Narodnoj stranci, ovakva kakva jeste, nema mesta za sprovođenje demokratskih izbora, već je to sada stranka koja je otuđena od naroda i u službi malog broja političara koji sede u Beogradu.

Na Oplencu je doneta odluka da četiri poslanika u Narodnoj skupštini koji podržavaju Aleksića, formiraju novi poslanički klub.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PUKLA TIKVA: ALEKSIĆ napustio NARODNU STRANKU, osniva SVOJ POKRET – ni sami sa sobom NE MOGU, a „ZNAJU“ šta je „NAJBOLJE“ za SRBIJU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter