Izvor: BSC Happy
26.12.2023 u 16:17
1

PREMIJERKA BRNABIĆ SASTALA SE SA POLJOPRIVREDNICIMA: Predstavljanje budžeta za subvencije za narednu godinu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa poljoprivrednicima u Beogradu. Sastanku je prisustvovala i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Ona je na početku sastanka istakla da je ovo istorijski sastanak, imajući u vidu da njemu prisustvuju predstavnici više od 60 udruženja poljoprivrednika iz čitave Srbije. Kako je navela, ovo je prvi put da je neka Vlada okupila sva relevantna udruženja iz oblasti poljoprivrede, kako bi im predstavila budžet za subvencije za narednu godinu, koji će iznositi rekornih 119 milijardi dinara.

Na sastanku je najavljeno formiranje Poljoprivredne komore Srbije, kako bi se poljoprivrednim proizvođačima pružila mogućnost da kroz takvo telo štite svoje interese na tržištu.

ANA BRNABIĆ: SPN traži oslobađanje onih za koje je tvrdila da su ubačeni elementi

Veći deo sastanka protekao je u pitanjima poljoprivrednika predsednici Vlade i ministarki, kako bi sva otvorena pitanja u vezi sa funkcionisanjem subvencija bila razrešena. Svako od poljorpivrednika imao je mogućnost da iznese svoja pitanja, dileme i predloge za dodatno poboljšanje poljoprivredne proizvodnje u Srbiji.

Brnabić je istakla da je namera da ovakvi dijalozi između poljoprivrednika i Vlade budu redovni, kako bi zajedničkim snagama kontinuirano radili na dodatnom unapređenju položaja poljoprivrednik proizvođača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREMIJERKA BRNABIĆ SASTALA SE SA POLJOPRIVREDNICIMA: Predstavljanje budžeta za subvencije za narednu godinu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter