Izvor: Happy BSC
21.12.2022 u 07:44
0

PRETNJE NE PRESTAJU, OGLASIO SE PETKOVIĆ JASNOM PORUKOM: „Ne igrajte se životima srpskog naroda na KiM“

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se večeras i najoštrije osudio pretnje koje je ministar policije privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja uputio lideru Srpske liste Goranu Rakiću.

SRPSKA LISTA OSUDILA IZJAVU SVEČLJE: „Svojim najdirektnijim pretnjama crta metu na čelu Gorana Rakića“

Kako je istakao Petković pretnje od strane Kurtija i njegovih saveznika ne prestaju. 

“Nakon Kurtijevog poziva na ubistvo Srba, s brutalnim pretnjama večeras je nastavio Đeljalj Svećlja koji je nacrtao metu na čelu Goranu Rakiću!  Ove pretnje su najozbiljnije, jer Svećlja direktno rukovodi Kurtijevim specijalicima s dugim cevima. Ne igrajte se životima srpskog naroda na KiM!“, poručio je Petković na Tviteru.



Svečlja je inače, ranije večeras optužio predsednika Srpske liste Gorana Rakića da 11 dana „održava barikade“ i blokira mogućnost delovanja kosovke policije i kretanje građana na KiM.

– Goran Rakić u saradnji sa kriminalnim i oružanim bandama održava barikade koje već 11 dana blokiraju naše građane i pripadnike Kosovske policije. Jedino znaju da trube o ‘ubijanju’, dok je jedini jezik koji mi znamo stabilnost, red i zakon, svima i bez razlike, napisao je Svečlja na Fejsbuku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter