Izvor: telegraf
11.12.2022 u 13:41
0

PRONAĐENA DEVOJČICA (14) IZ NOVOG SADA „Zahvalna sam svima na brzoj reakciji i što mi se ćerka vratila“

Devojčica D. D. (14) iz Novog Sada pronađena je danas, potvrdio je za medije nastavnik koji je inicijalno objavio informaciju da je dete nestalo. 

– Ona je pronađena od strane policije, sada sam dobio informacije od njene majke. Pretpostavljam da je dobro, detalje još nemam – rekao je nastavnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, za devojčicom se tragalo od četvrtka. Ona je učenica osmog razreda osnovne škole, a njena majka je informacije o ćerki čekala u bolnici.

„MALO SE SMRZLA, NAŠLI SU JE BOSU“: Majke male Nine otkrila kako je devojčica pronađena!

Kako je navela u polciiji su joj potvrdili da je devojčica dobro.

– Kažu da je dobro, ja sam sada potpisala papire da izađem i da je vidim. Zahvalna sam svima na brzoj reakciji i što mi se ćerka vratila – rekla je majka radosno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter