Izvor:
13.02.2017 u 17:46
0

Putinov saradnik nas upozorio: SRBI, NATO VAS OPKOLJAVA, PRETE VAM IZ HRVATSKE, RUMUNIJE I BUGARSKE!

Sergeja Lavrova, šefa ruske diplomatije i jednog od najbližih saradnika predsednika Vladimira Putina.

Sergej Lavrov, ruski šef diplomatije, poslao je Beogradu dramatičnu poruku da NATO bukvalno opkoljava Srbiju! Lavrov, inače najbliži Putinov saradnik, u intervjuu ruskom listu "Izvestija" rekao da zapadni vojni savez razmatra mogućnost raspoređivanje svojih kontingenata u Bugarskoj i Rumuniji, dok u Hrvatskoj radi na ubrzanoj modernizaciji njihove vojske.

– Zajedno s ispraćajem vojnih kontingenata NATO u Poljsku i baltičke zemlje, vode se razgovori o prisustvu njihovih snaga i na teritoriji drugih zemalja u istočnoj Evropi, u Bugarskoj i Rumuniji. Rusiju brinu i najave nekoliko članica alijanse, poput Hrvatske, da modernizuju oružane snage i vojnu infrastrukturu. Sve ove aktivnosti NATO imaju provokativni i destabilizirajući karakter. One su poruka i Rusiji, ali i Srbiji, koja na Balkanu jedina vodi prijateljsku politiku prema Rusiji – podvlači Lavrov.

Ljuban Karan, potpukovnik KOS u penziji, koji tvrdi da su mirovne misije NATO paravan.

– Žele da verujemo da se sada takozvana "kosovska vojska" formira zbog mira, a da je naoružavanje Hrvatske bezopasno. Nadam se da nismo toliko naivni i da nećemo mirno gledati i čekati… – zaključuje Karan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter