Izvor: BSC HAPPY
22.09.2023 u 17:51
0

RAZGOVOR O SARADNJI I INVESTICIJAMA: Predsednik Vučić se sastao sa liderom Južne Koreje (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa predsednikom Južne Koreje Jun Sok-jolom sa kojim je razgovarao o saradnji u oblasti digitalne tehnologije i poljoprivrede, kao i o potencijalnim investicijama.

Izvanredan sastanak sa predsednikom Republike Koreje @sukyeol.yoon. Razgovarali smo najviše o saradnji u oblasti digitalne tehnologije i poljoprivrede, kao i o potencijalnim investicijama korejskih kompanija u našu Srbiju – naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

PREDSEDNIK VUČIĆ KOD BAJDENA: „Potvrdili smo privrženost unapređenju naših bilateralnih odnosa“ (FOTO)

Razume se, EXPO 2027 u Srbiji i kandidatura korejskog Busana za EXPO 2030. bile su važne teme našeg razgovora. Iskoristio sam priliku i da uputim poziv predsedniku Jun Sok-jolu da poseti Srbiju – napisao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter