Izvor: BSC HAPPY
10.10.2023 u 10:59
0

RAZGOVOR O UNAPREĐENJU SARADNJE: Aleksandar Vučić se sastao se predsednikom Parlamenta Iraka (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Parlamenta Republike Irak Muhamedom El Halbusijem.

Raduje me što sam imao priliku da poželim dobrodošlicu mohammad.alhelboosi sa kojim sam razgovarao o daljem unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Iraka, kao i o aktuelnoj situaciji na Zapadnom Balkanu i Bliskom istoku, te o neophodnosti dijaloga u kontekstu rešavanja svih otvorenih pitanja. Zahvalio sam prijateljskoj Republici Irak na doslednoj i principijelnoj poziciji o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova i izrazio opredeljenje da, i u narednom periodu, nastavimo da razvijamo svestranu i uzajamno korisnu saradnju, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu – napisao je predsednik Vučić na instagram nalogu.

SRBIJU OČEKUJU NOVI PRITISCI: Velika petorka dolazi do kraja meseca

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter