Izvor:
30.08.2017 u 12:49
0

RON DŽONSON U BEOGRADU: „Vučićevo vođstvo od značaja za stabilan region!“

Došao sam u Beograd, jer sam shvatio koliko je od ključnog značaja Vučićevo vođstvo i koliko je od velikog značaja Srbija za regionalni mir i stabilnost, izjavio je američki senator Ron Džonson posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Znam koliko je Vučić zabrinut za ljude u Srbiji i za regionalnu stabilnost i da pokazuje hrabrost i vođstvo, koji su potrebni, za šta imam samo pohvale", rekao je Džonson sinoć na zajedničkoj pres konferenciji.

Republikanski senator je, međutim, istakao i da se nada da će, kako j rekao, "građani Srbije shvatiti da njihova ekonomska bezbednost i prosperitet leži uz zapadne demokratije i tržišnu privredu".

„Mislim da predsednik SAD Donald Tramp i potpredsednik Majk Pens misle isto kao i ja da je na nama budućnost, koja je divna i koja će se desiti ako donosimo dobvre odluke. Čeka nas bezbedan i prosperitetan svet u kojem je od ključnog značaja Vučić", poručio je Džonson.

On je istakao da je došao u posetu Srbiji iako ima veoma gust raspored, zbog važnosti Srbije.

„Razgovarali smo o univerzalnoj stvari koju žele ljudi, a to su bezbednost i prosperitet", naveo je Džonson.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter