Izvor: TANJUG
07.06.2022 u 13:47
0

RUSKI AMBASADOR BOCAN-HARČENKO POTVRDIO: Selaković uskoro ide u Moskvu

Srbija je s velikim zadovoljstvom prihvatila poziv šefa ruske diplomatije da njegov srpski kolega Nikola Selaković poseti Rusiju, izjavio je ruski ambasador.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Aleksandar Bocan-Harčenko je za televiziju „Rusija 24“ rekao da je Srbija s velikim zadovoljstvom prihvatila poziv šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da njegov srpski kolega Nikola Selaković poseti Rusiju i da su već date odgovarajuće instrukcije u tom smislu. 

Ruski šef diplomatije morao je da otkaže posetu Beogradu zbog čega se obratio javnosti na vanrednoj pres konfrenciji iz Moskve, u trenucima kada je trebalo da je na letu za Beogradu, a na kojoj je govorio o zabrani i zatvaranju vazdušnog prostora za prelet njegovog aviona.

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija je naš ideal i za nju moramo da se borimo više i jače nego pre! (FOTO)

Na toj konferenciji, između ostalog, Lavrov je rekao da Rusija poziva srpskog šefa diplomatije da poseti Moskvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter