Izvor:
21.05.2017 u 19:40
0

SAŠA JANKOVIĆ UŠAO U STRANAČKU BORBU: Osnovao Pokret slobodni građani Srbije!

Saša Janković, bivši zaštitnik građana i kandidat za predsednika Srbije na nedavnim izborima, osnovao je Pokret slobodni građani Srbije.

Ime pokreta još nije i zvanično izglasano, ali prema nezvaničnim informacijama u Statutu piše upravo ovo ime. O ovom predlogu će se u narednih pola sata izjasniti oko 70 ljudi, koji će se u isto vreme smatrati i osnivačima pokreta.

Za članove Predsedništva Pokreta jednoglasno su izabrani akademik Dušan Teodorović, reditelj Goran Marković, novinar Srđan Škoro, borac za ljudska prava i bivša poslanica Aida Ćorović.

Na osnivačkoj Skupštini, na kojoj će biti odlučeno kako će se Pokret zvati, izabrano je Predsedništvo, a biće utvrđen i Statut. Trenutno, ovom skupu prisustvuje veliki broj ljudi, među kojima su i oni koji su učestvovali u predsedničkoj kampanji Saše Jankovića.

Među pristutnima je i glumac Nikola Đuričko, pevač Vlado Georgijev, advokat Božo Prelević, reditelj Zdravko Šotra…

Izvor: Tanjug/Blic.rs

Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter