Izvor: TELEGRAF
25.09.2023 u 12:21
2

SASTANAK U BRISELU: Lajčak danas sa Eskobarom i diplomatskim savetnicima Francuske, Nemačke i Italije

Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, specijalni izaslanik Stejt departmenta za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, kao i diplomatski savetnici lidera Francuske, Nemačke i Italije trebali bi da se sastanu danas u Briselu.

Do sastanka dolazi nakon što je u nedelju došlo do sukoba kod sela Banjska na severu KiM, saznaje Tanjug iz diplomatskih izvora.

„ORAO IMA 2 GLAVE, JEDNA JE MITROVICA“: Nova provokacija Albanaca – transparent na Skenderbegovom trgu u Skoplju! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju uveče da su jučerašnja dešavanja na KiM plod „terora premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SASTANAK U BRISELU: Lajčak danas sa Eskobarom i diplomatskim savetnicima Francuske, Nemačke i Italije”

  1. Šta može da se očekuje od onih koji su neleglano došli do teritorije i nelegalno je proglasili državom , poklanjajte svoje teritorije ako vam je stalo do nekoga .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter