Izvor: Kosovo Online
25.09.2023 u 12:55
0

OGLASIO SE KOSOVSKI TUŽILAC ABAZI: „Na severu pronađen i automobil sa oružjem, u toku je istražna akcija“

Specijalni tužilac Naim Abazi, koji je zadužen za dešavanja na severu Kosova, saopštio je da je u Zvečanu pronađen i automobil sa oružjem, prenosi Koha.

Abazi je za portal koha.net rekao i da postoje indicije da je u još nekoliko kuća i vozila na području Banjske i Zvečana sakriveno oružje. „Mogu da potvrdim da je automobil sa oružjem već pronađen i da se nastavlja akcija lociranja sumnjivih kuća i vozila“, rekao je tužilac.

SASTANAK U BRISELU: Lajčak danas sa Eskobarom i diplomatskim savetnicima Francuske, Nemačke i Italije

Najmanje 10 policijskih i civilnih vozila sa tužiocima i istražiteljima uputilo se danas ka manastiru Banjska a po rečima Abazija, zaplenjeno je nekoliko kamera na lokaciji manastira u vezi sa jučerašnjim napadom. „Identifikujemo svedoke, ima još mnogo drugih radnji o kojima sada ne mogu da govorim zbog uviđaja koji je u toku“, rekao je tužilac.

Najavio je da će Specijalno tužilaštvo podneti zahtev za određivanje pritvora za šest osoba koje su juče uhapšene zbog sumnje da su učestvovale u napadu na policiju u selu Banjska na severu Kosova.

Oni su osumnjičeni za terorizam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter