Izvor:
24.09.2016 u 03:14
0

SKANDALOZNA ODLUKA PRIŠTINE: Marku Đuriću zabranili da poseti Peć!

Kosovsko Ministarstvo inostranih poslova donelo je odluku da ne dozvoli direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Ðuriću da poseti sutra Peć.

Odluka je, kako prenosi "Koha Ditore", usledila nakon konsultacija sa ostalim kosovskim institucijama i zbivanja od pre dva dana kada je Marko Ðurić, kako se navodi, "u Gračanici odstupio od svoje agende i sprečio Kosovsku policiju u izvršavanju svog zadatka".

– Njegove naknadne izjave za medije su bile provokativne i protiv duha saradnje Srbije i Kosova…- navodi se u saopštenju ministarstva.

– Iznad svega, njegove provokativne izjave su protiv interesa Srba sa Kosova koji su odlučili da žive tu i da budu deo javnog života – smatra ministarstvo u Prištini, prenosi "Koha Ditore".

Tanjug
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter