Izvor: BSC happy portal
23.10.2023 u 07:29
0

„SLABA VLAST BI DONELA SLABU SRBIJU“: Važna poruka Vučića: Sva naša borba moguća je samo ako nastavimo zajedno

Slaba vlast bi donela slabiju Srbiju, a tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti, poručio je predsednik Srbije Alerksandar Vučić.

„LJUDI HOĆE STABILNU I BOGATIJU SRBIJU“: Predsednik Vučić na Instagramu ukazao na neophodnost izbora

„Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda“, poručio je sinoć predsednik na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav“.

Vučić je dodao “da smo u nedelji za nama uradili istorijske stvari za Srbiju“.
Istakao je da će poseta NR Kini tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna.

„Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred“, dodao je predsednik Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter