Izvor: HAPPBSC
06.04.2024 u 21:28
0

SMRTNA KAZNA ZA OVAJ ZLOČIN! Evo šta je rekao predsednik Vučić o ubistvu Danke Ilić!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pričao je večeras n o strašnom zločinu u Banjskom polju gde je ubijena dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

– Jedino šta mogu da kažem jeste da sam ja još pre tražio i konsultovao se sa VLadom da li bi mogla da se vrati smrtna kazna, da se razgovara sa Savetom Evrope. Ovaj zločin je upravo za to, za smrtnu kaznu. Opet ću, kada se vratim iz Pariza da pričam oko toga – rekao je predsednik Srbije.

– Mi smo to jutro čekali sastanak, a ja sam dobio te vesti. Znao sam da je dete udareno automobilom, ali nismo znali konačno. Tada smo saznali da je dete stradalo i to ne od udara automobila, već naknadno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter