Izvor:
31.10.2016 u 01:36
0

Šokantno otkriće: Na zolji koja je pronađena u Jajincima, napisana misteriozna poruka za Vučića – da li je tekst zapravo hrvatska pretnja?!

Osobe koje su htele da izvrše atentat na premijera Vučića poslali preko zolje "misterioznu poruku".

Policija je sinoć u blizini porodične kuće Aleksandra Vučića u Jajincima pronašla sanduke sa oružjem.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje na zolji koja je pronađena u neposrednoj blizini premijerove kuće bilo je flomasterom napisano „Mirkovci 13.12.1991.“

Prema javnim izvorima od septembra, pa i u decembru 1991. godine, u operacijama oko Vinkovaca-Mirkovaca učestvovala ja 1. proleterska gardijska mehanizovana brigada. Njen komandant je bio izvesni pukovnik Vučić.

Bezbednosne službe intenzivno istražuju od koga bi ova poruka mogla biti poslata kao i njeno značenje.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, premijer Vučić i njegova porodica nalaze se na sigurnom.

– Premijer uživa fizičku zaštitu, ali ona nije dovoljna u ovakvim situacijama i tražiću informacije od bezbednosnih službi da vidimo šta je to što znaju. Ako nisu kadri da saznaju, neka se povuku – rekao je Stefanović.

Ministri u Vladi Srbije takođe su zabrinuti za bezbednost Aleksandra Vučića. Oni traže da bezbednosne službe što pre rasvetle ko želi da ubije predsednika Vlade.

O nemilom događaju izveštavaju i svetski mediji.

Alo
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter