Izvor: Kosovo Online
25.01.2024 u 13:34
0

SRAMNO: Srbi u Leposaviću dobili ultimatum da uklone šator prekoputa opštinske zgrade

Srbi u Leposaviću dobili su rok da danas do 15 časova uklone šator koji se nalazi prekoputa opštinske zgrade ili će isti biti uklonjen od strane Kosovske policije, stoji u dopisu.
Kosovo Online

Pomenut dopis je potpisao gradonačelnik  Ljuljzim Hetemi, kao i Marko Jablanović, aktuelni direktor za urbanizam i prostorno planiranje.

SKANDALOZAN POTEZ! Ispred opštine Leposavić uklonjene zastave Srbije i UN (VIDEO)

U Leposaviću je juče na zgradi Centra za socijalni rad postavljena tabla „Republika Kosovo“, kao i na ulaznim vratima u zgradu Opštine, a sa jarbola ispred opštinske zgrade skinute su zastave Srbije i Ujedinjenih nacija.

Sa jarbola je skinuta i zastava opštine Leposavić.

Podsetimo, u ponedeljak je predata peticija za smenu gradonačelnika Ljuljzima Hetemija.

Prikupljanje potpisa građana Leposavića za smenu gradonačelnika počelo je 17. januara, a završeno 20. januara, kada je prikupljeno više od 20 odsto potpisa birača ove opštine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter