Izvor: BSC HAPPY/KOSOVO ONLINE
17.12.2023 u 11:09
0

SRBI IZ ZUBINOG POTOKA GLASAJU U RIBARIĆIMA: Sve protiče u najboljem redu, izlaznost solidna (VIDEO)

Srđan Vučinić, predsednik opštinske izborne komisije kaže da današnji izborni dan u mestu Ribariće protiče u najboljem redu i da je izlaznost solidna.

SRBI SA KiM U KOLONAMA IŠLI NA GLASANJE: Na izbore izašli meštani Prištine, Obilića, Podujeva, Kosova Polja, Štrpca, Uroševca i Lipljana

Meštani Zubinog Potoka danas svoje građansko pravo umesto na teritoriji Kosova obavljaju u mestu Ribariće u OŠ „Meša Selimović“. Vučinić je kazao da su biračka mesta otvorena jutros na vreme i da očekuje da sve bude po protokolu u ostatku dana.

Nalazimo se na biračkom mestu broj 1 Opština Zubin Potok. Trenutno na ovom mestu imamo upisanih 1.498 glasača. Za sada je solidna izlaznost, sve protiče u najboljem redu što je najbitnije, biračka mesta su otvorena na vreme. Glasanje protiče u najboljem redu i očekujemo da se tako bude do kraja dana – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter