Izvor: Happy BSC
12.07.2022 u 15:09
0

SRBI MORAJU DA SE SEĆAJU SVOJIH ŽRTAVA, JER DRUGI NEĆE! Vulin položio vence na spomenike ubijenim Srbima u srebreničkim i bratunačkim selima

Ministar unutrašnjih poslova Alskandar Vulin izjavio je danas da Srbi moraju da govore i da se sećaju svojih žrtava jer niko drugi neće.

OŠTAR ODGOVOR MINISTRA! Aleksandar Vulin poručio ambasadi SAD: „Amerika je postala velika na snu, zašto bi Srbima bilo uskraćeno pravo da sanjaju i budu veliki“

Vulin je kao izaslanik predsednika Republike Srbije položio vence na spomen-obeležja ubijenim srpskim civilima i vojnicima u srebreničkim i bratunačkim selima 1992. godine stradalim od muslimanske vojske pod komandom Nasera Orića, kao i srpskim žrtvama koje su tokom Drugog svetskog rata ustaše ubile 1943. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kažu da sreća razjedinjuje, a bol izjednačava. Kad su Srbi u pitanju nije tako. Srpski bol ne zanima nikoga, za srpskim žrtvama se niko ne okreće, za crnim maramama srpskih majki baš niko neće da pusti suzu. Ja poštujem tugu i bol belih marama majki Srebrenice, ali ne razumem zašto niko ne može da pusti ni jednu jedinu suzu ni pokaže razumevanje i podeli bol sa crnim maramama srpskih majki – izjavio je Vulin u Zalazju kod Srebrenice gde se obeležava 30 godina od stradanja 69 srpskih civila i vojnika na Petrovdan 1992. godine, u srebreničkim selima Sase i Zalazje i bratunačkim Biljača i Zagoni u okviru tradicionalne memorijalne manifestacije „Petrovdanski dani“.

Ministar Vulin je istakao da je u Zalazju u ime predsednika Srbije i predsednika svih Srba Aleksandra Vučića da podeli tugu i bol sa porodicama tragično stradalih Srba, a da na odavanju počasti stradalim Srbima u srebreničkom kraju nema predstavnika međunarodne zajednice, drugih država, nikog osim Srba, jer srpske rane bole samo Srbe. 

– Koliko Srba je potrebno da bude ubijeno, a da se na njihovom grobu pojavi neko ko nije Srbin? Koliko srpske dece je potrebno da ne odraste, a da se na njihovom grobu pojavi neko ko nije Srbin? Koliko iskopanih očiju sudije Ilića je potrebno da se osudi jedan Naser Orić? Na ova pitanja nam niko nije dao odgovor i zato mi Srbi moramo da budemo ovde, da govorimo, da se sećamo jer niko drugi neće. Iza mene su dva spomenika u dva rata. Da ne bi bilo trećeg spomenika ne smemo da zaboravimo – poručio je Vulin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter