Izvor: 24sedam.rs
26.02.2024 u 19:01
0

„SRBIJA SE NE BOJI NAPADA, NI NDH NIJE NAPADALA BEZ NAREĐENJA NEMAČKE!“- IZJAVIO VULIN: Bivši ministar odbrane Hrvatske provocira

Kada sam postao ministar odbrane, Hrvatska vojska je bila na 68 mestu, a Srbija na 83 mestu. Kada sam odlazio sa čela vojske, Hrvatska je bila na 69 mestu, a Srbija na 65 mestu.

Osnivač Pokreta socijalista i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin odgovorio je danas Anti Kotromanoviću bivšem ministru odbrane Hrvatske na prozivke.

Vulin je istakao da ni ona NDH nikoganije napala bez naređenja Nemačke,pa ni ova danasneće, te da se Srbija ne boji napada.

VUČIĆ RAZGOVARAO SA NETANJAHUOM O BUDUĆNOSTI: Sva važna pitanja su pokrenuta i verujem da će obe strane imati značajne koristi u budućnosti

– Hrvatska je 1991. godine povela građanski rat sa Srbima u Hrvatskoj, a sa Srbijom je zaratila bez objave rata tek 1999. godine kada je ceo NATO pakt napao Srbiju. Kada sam postao ministar odbrane, Hrvatska vojska je bila na 68 mestu, a Srbija na 83 mestu. Kada sam odlazio sa čela vojske, Hrvatska je bila na 69 mestu, a Srbija na 65 mestu. Danas je, 2024. godine hrvatska vojska na 66 mestu, a srpska vojska na 56 mestu. I ne bojimo se mi napada Hrvatske, ni ona NDH nije nikoga napala bez naređenja Nemačke, ni ova NDH neće ni sama, ni bez naređenja – poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući bivšem ministru odbrane Hrvatske Anti Kotromanoviću koji je kazao da Hrvatska u odnosu na Srbiju „vodi 3:0“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter