Izvor: BSC Happy
17.03.2024 u 11:03
0

SRPSKA DELEGACIJA NA IZBORIMA U RUSIJI: Oglasio se ĐUKANOVIĆ poslednjeg IZBORNOG DANA i rekao šta je zatekao VIDEO

Srpska delegacija prati izborni proces u Ruskoj Federaciji, a jedan od predstavnika Vladimir Đukanović oglasio se ovim putem, saopštivši utiske poslednjeg izbornog dana u toj zemlji.

Vladimir Đukanović je rekao kako je izborni proces pri kraju i da su ovi izbori primer demokratije, regularnosti i fer borbe

– Nastavljamo obilaske biračkih mesta. Poslednji je dan izbora u Ruskoj Federaciji. Sve se odvija normalno, demokratski, nema nikakvih smetnji i izbori su sasvim u redu. Sve se večeras završava. Sutra je konferencija za novinare u CIK. Lepo iskustvo, potpuno je sve fer, demokratski, transparentno. Priče o regularnosti su najobičnija laž i glupost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter