Izvor: BSC Happy
01.06.2023 u 08:15
0

SRPSKE ZASTAVE NA OGRADI SA BODLJIKAVOM ŽICOM: Radnici opštine Zvečan i ovog jutra ispred zgrade, Kfor preuzeo kontrolu (FOTO/VIDEO)

Četvrti dan Kfor kontroliše zgrade 4 opštine na severu Kosova i Metohije. Zaposleni u lokalnim samoupravama ne mogu u svoje kancelarije.

Srbi se i ovoga jutra okupljaju ispred opštine Zvečan, a radnici ove opštine koji od petka ne mogu da udju na svoj posao danas su počeli da se upisuju ispred bodljikave žice na improvizovanoj prijavnici.

Kako kažu, na ovaj način žele da pokažu da im je zbog nasilnog i nelegalnog upada Kutijevih specijalaca i lažnih gradonacelnika i blokade gradskih opštine koje su pretvorili u nekakve kasarne, Srbima uskraćeno osnovno ljudsko pravo, pravo na rad, pored toga što im je ugrožena bezbednost i egzistencija.

NA SEVERU KIM NOĆ PROTEKLA MIRNO: KFOR oko zgrade opštine u Zvečanu

Takodje, dodatne snage Kfora rasporedjene su na ulazu u Zvečan iz pravca Kosovske Mitrovice. Na važnim raskrsnicama i ulicama u centru su od sinoć pripadnici Kfora sa oklopnim i drugim vozilima. Nalaze se tu radi bezbednosti i mira.

To je urađeno u skladu sa dogovorom sa Srpskom listom koja je tražila od KFOR-a da se razmeste na mestima gde su bili pripadnici takozvane kosovske policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter