Izvor: Tanjug
26.05.2020 u 15:20
0

TAČI POKUŠAVA SA UCENAMA: Učestvovaću u dijalogu,ali ne sa Lajčakom

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je danas da neće učestvovati u bilo kakvim pregovorima sa Beogradom koje bude vodio specijalni izaslanik EU za dijalog između Kosova i Srbije Miroslav Lajčak, već na samitima koje vode nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron.

„Nemam volje da učestvujem u pregovaračkom procesu koji vodi Lajčak“, rekao je Tači .

OVO MORATE PROČITATI

NA DANAŠNJI DAN JE ISPISANA SRPSKA ISTORIJA: Slomljena je NATO STRELA, NIJE BILO PREDAJE!

DR DANICA GRUJIČIĆ OTKRILA NACIJI: KORONA virus je VEŠTAČKI izazvan, lečiće nas moji učenici!

FUDBALSKA LEGENDA: Zbog ožiljka su ga nazivali nakazom, imao je teško detinjstvo (VIDEO)

SNAŽAN URAGAN POGODIO RUSIJU: Nosio sve pred sobom, letele dizalice i krovovi (VIDEO)

KATASTROFA U NAJAVI: Narednih sedam dana u pojedinim mestima temperature jedva iznad nule!

On je dodao i da ima puno poverenje u američko rukovodstvo, uz ocenu da će oni uspešno zaključiti dijalog, prenosi prištinska Koha ditore.

„Bez vodeće uloge Sjedinjenih Američkih Država, nema faktora koji te stvari pokreće. Svaka volja EU u tom pogledu je ohrabrujuća. Ali lično nisam u kontaktu sa Lajčakom i ne znam dokle su pregovori Lajčak-Kurti-Borelj stigli“, rekao je on.

Govoreći o dijalogu sa Beogradom, Tači je rekao da nije moguće znati kada će početi, ali da ohrabruje američka posvećenost.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter