Izvor: Alo.rs
28.01.2024 u 18:31
0

UKLONJEN ŠATOR KOJI SE NALAZIO PREKO PUTA OPŠTINE LEPOSAVIĆ: Radnici nastavljaju miran protest

Tokom noći između subote i nedelje ispred zgrade opštine Leposavić uklonjen je šator ispod kojeg protestuju radniici opštine iz koje su isterani 26. maja prošle godine kada su u zgradu opštine upali pripandici takozvane specijalne kosovske policije i nelegitimni albanski graodnačelnik Ljuljzim Hetemi.

Mada je neizvesno ko je uklonio šator, sredinom protekle nedelje albanski gradonačelnik naložio je uklanjanje šatora i najavio da će to učiniti uz asistenciju policije.

SRAMNO: Srbi u Leposaviću dobili ultimatum da uklone šator prekoputa opštinske zgrade

Iako je proteklih dana ispred opštine Leposavić bilo vidljivo prisustvo Euleksa i tzv. kosovske policije neizvesno je ko je tokom noći uklonio šator. Međutim, prema saznanjima medija radnici opštine Leposavić koji su isterani sa svojih radnih mesta nastaviće i sutra da mirno protestuju.

Inače, pre nekoliko dana ispred zgrade opštine Leposavić uklonjene su zastava Srbije, opštine Leposavić i zastava UN. Na tom mestu postavljen je natpis „Republika Kosovo“ što je učinjeno i na zgradi Centra za socijalni rad u Leposaviću ali i severnoj Mitrovici.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter