Izvor: Sputnjik
23.03.2024 u 12:40
3

UKRAJINSKI NACISTI SU GORI EKSTREMISTI I OD KOSOVSKIH TERORISTA: ZAHAROVA oplela po KIJEVSKOM REŽIMU uporedivši ga sa KURTIJEVIM!

Portparol Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova izijavila je, komentarišući navode da su teroristi koji su učestvovali u napadu u Moskvi uhapšeni nedaleko od ukrajinske granice, da je Ukrajina po pitanju terorizma prevazišla čak i takozvano Kosovo.
„Ista zemlja koja se rukama zapadnih liberalnih režima već deset godina pretvara u centar za širenje terorizma u Evropi, prevazišavši čak i Kosovo u ekstremističkom ludilu“, rekla je Zaharova.
Ona je dodala i da je glavno da američke vlasti ne zaborave kako je njihovo informaciono-političko okruženje teroriste koji su pucali u „Krokus siti holu“ vezalo za zabranjenu terorističku organizaciju DAEŠ (organizacija zabranjena u Rusiji).
„Sada znamo u kojoj su zemlji ovi krvavi gadovi planirali da se sakriju od progona – uUkrajini“, zaključila je Zaharova.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “UKRAJINSKI NACISTI SU GORI EKSTREMISTI I OD KOSOVSKIH TERORISTA: ZAHAROVA oplela po KIJEVSKOM REŽIMU uporedivši ga sa KURTIJEVIM!”

  1. UKRAJINA JE SPREMNO ČEKALA TERORISTE PO ZAVRŠENOM ZADATKU !!!!!
    Ukrajina je znala sve ,amerikanci su im naredili da ih prihvati i spasi od rusa !!!! ALiii Ništa ,,ima da propišaju krv i znoj ali rusi ih neće još ubiti !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter