Izvor: BSC Happy/Tanjug
13.12.2023 u 16:31
0

UŽIVO! PREDIZBORNI SKUP LISTE „ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA NE SME DA STANE“: VUČIĆ se obratio MOĆNIM GOVOROM, a onda se poklonio PRISTALICAMA! VIDEO

U Novom Sadu je danas u 16.00 časova počeo predizborni skup koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke i izborne liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“. Na skupu će se obratiti predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić. Predizbornom skupu prisustvuje veliki broj članova stranke i građana koji su došli kako bi pružili podršku ovoj listi.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas, na predizbornom skupu naprednjaka u Novom Sadu, da nas očekuju veliki pritisci i problemi,jer čuvamo KiM u sastavu Srbije, zbog čega nam je potrebna snažna država i jedinstvena politika.

– To govorim sa svim saznanjima o tome kakvi nas pritisci očekuju, kakvi problemi očekuju našu zemlju zbog toga što čuvamo KiM u sastavu Srbije, zbog toga što nećemo da se odreknemo onoga što je naše, onoga što je pripadalo ovoj zemlji, onoga što pripada i što će pripadati našoj Srbiji – naglasio je Vučić. Kazao je da je to samo deo onoga što nas čeka pošto će biti pritisaka i oko uvođenja sankcija Rusiji i mnogo drugih pritisaka.

– Sa druge strane, ekonomski rast u Evropi i svetu, pre svega u Evropi, nije na visokom nivou, što znači da će to generisati i mnoge druge ekonomske probleme. Zato nam je potrebna snažna i jedinstvena država. Zato nam je potrebna jedna politika – rekao je Vučić. Kaže da zato na izborima 17. decembra nije pitanje da li nam se neko dopada, već možemo li da vodimo konzistentnu, koherentnu, ozbiljnu i odgovornu politiku i da znamo da imamo tu politiku. Vučić je naglasio da zato izbori nisu šala i da nam zato izbori nikad nisu bili važniji. Nikada nije bila potrebna veća odgovornost, poručio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter