Izvor: BSC HAPPY
24.12.2023 u 22:56
1

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Uhapšeno je više od 35 siledžija, ta akcija neće stati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti ponovo, posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Vučić se zahvalio pripadnicima MUP, i kaže da su podneli težak teret večeras.

Država će uvek reagovati u skladu sa zakonima i Ustavom. Niko nema pravo da ruši našu kuću. I da nanosi teške telesne povrede našim policajcima – rekao je predsednik.

Dodaje da su dva policajca teško povređena, i da je jednom jedva zaustavljeno krvarenje.

Gađali su ih kockama kojim bukvalno možete da ubijete čoveka. O staklu koje je padalo na njih da ne govorim. Videćemo kako će biti kvalifikovano ovo delo od strane tužilaca. Uhapšeno je više od 35 siledžija, i nastavlja se hapšenje širom grada. Ta akcija neće stati – rekao je on.

Vučić ističe da će sva lica tokom noći i jutra biti pohapšena.

Gde god se skrivali, neće moći da se sakriju -poručio je predsednik.

Podsećamo, večeras je grupa demonstranata pokušala da upadne u Skupštinu grada Beograda, razbijala staklo i napadala policiju.

Čuvari reda su krenuli u veliku akciju i uhapsili 38 izgrednika.

Podsećamo, večeras je grupa demonstranata pokušala da upadne u Skupštinu grada Beograda, razbijala staklo i napadala policiju.

Čuvari reda su krenuli u veliku akciju i uhapsili 38 izgrednika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Uhapšeno je više od 35 siledžija, ta akcija neće stati”

  1. Odvaliti od života prilikom hapšenja i zakonski procesuirati da bi se dozvali pameti. Ako se ništa ne preduzme moraće većina da bije manjinu po starom demokratskom principu a to nikako nije dobro jer tada zakon ne postoji a samim tim i država.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter