Izvor: Tanjug
08.12.2022 u 19:59
0

Vjosa Osmani izjavila je da će odluka o tome da li će biti odloženi izbori u opštinama na severu Kosova i Metohije biti doneta za nekoliko dana!

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani izjavila je da će odluka o tome da li će biti odloženi izbori u opštinama na severu Kosova i Metohije biti doneta za nekoliko dana.

Ona je rekla da čeka izveštaj bezbednosnih institucija o situaciji na severu, prenela je Koha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Osmani je za danas najavila sastanak sa predstavnicima bezbednosnih institucija. Posle sprovođenja procedure, CIK će odlučiti da li izbore treba odložiti, rekla je ona.

Zatim će, kako prenosi Koha, predstavnici političkih partija biti pozvani u Predsedništvo na raspravu i o toj odluci će biti postignut konsenzus.

PETKOVIĆ OŠTRO O SITUACIJI NA KiM: „Kurti banditskim metodama hoće da protera Srbe, još jednom je pokazao svoje „srbomrzačko“ lice“

Vanredni izbori za gradonačelnike opština na severu zakazani su za 18. decembar, a za skupštine opština Zvečana i Leposavića 25. decembra. Vanredni izbori su zakazani posle povlačenja srpskih gradonačelnika iz privremenih prištinskih institucija 5. novembra, zajedno sa ostalim Srbima zaposlenim na severu KiM u prištinskim vlastima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter