Izvor: HappyBSC
27.08.2022 u 11:23
0

VLADIMIR ORLIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Biće mnogo posla za Vladu, nama je najvažnije da dosledno sprovodimo onu politiku za koju je Srbija glasala!“

Predsednik Narodne skupštine – Vladimir Orlić bio je gost emisije “Dobro jutro, Srbijo” na Hepi televiziji odakle je uživo pratio obraćanje predsednika Aleksandra Vučića, te je otkrio prve impresije na ime mandatara, ali i izneo stav o krucijalnim tematikama sa kojima ćemo se suočavati narednih meseci. 

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić razgovarao je sa ambasadorkom Velike Britanije u Srbiji Šan Maklaud!

– Zajedno smo pratili obraćanje predsednika, saopštio je ime mandatara, videli smo kako je govorio pre 48 sati na sednici, ispunio je obećanje. Pokazali smo da umemo da se borimo, da za svoju zemlju pobeđujemo. Predsednik je sa građanima podelio kakva nas teška jesen i zima očekuje, kakvo je stanje po pitanju gasa, energenata i drugih pitanja koja su sada teg oko vrata čitavoj Evropi. Trenutna situacija baca na kolena jednu Nemačku, Veliku Britaniju. To će biti veliki izazovi za našu zemlju, ali ima ko o njima da brine. Pre 48 sati je predsednik Vučić izjavio da SNS pruža nedvosmislenu podršku kandidatima, Ani Brnabić i Milošu Vučeviću – objasnio  je u dahu Orlić, a potom dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Smatramo ih izvanrednim ljudima, stručnim, sposobnim, da se nose sa tako velikim izazovima i takvim zahtevnim poslovima. Ali ljudi reaguju refleksno, ništa im ne valja, kada predsednik Vučić govori o Kosovu i Metohiji, ne valja. Biće mnogo posla za Vladu, nama je najvažnije da Vlada dosledno sprovodi onu politiku za koju je Srbija glasala. Rekordna podrška je rekla da tu politiku podržava. Kad vidite kakvi su komentari, možete shvatiti kako će se ponašati prema Vladi, ali neće moći nista da promene, niti da utiču na nas da branimo naše državne interese. Imamo istinsku podršku naroda – istakao je izmađu ostalog Vladimir Orlić tokom gostovanja na Hepi televiziji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter