Izvor: BSC HAPPY
05.08.2023 u 10:40
1

VLADIMIR ORLIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: Bećirović je dovoljno ostrašćen ili nedovoljno pametan

Obeležavanje Dana sećanja na Srbe stradale i prognane u oružanoj akciji „Oluja“, bilo je prilika da se podele sećenja, tuga i bol, zbog užasnog stradanja kroz koje prošao srpski narod sa prostora nekadašnje Republike Srpske Krajine, izjavio je gostujući u jutarnjem programu Happy televizije, predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimir Orlić.

On je istakao da je reč o zločinačkoj operaciji, koju u Hrvatskoj vole da nazivaju „vojno-redarstvenom“, čime prikrivaju užasnu prirodu nezapamćenog zločina etničkog čišćenja.

„Najgori i najmonstruozniji zločin koji je zapamćen na teritoriji čitave Evrope, od Drugog svetskog rata naovamo. To je ono što su oni uradili. A naša je obaveza da o tome ne ćutimo“, napomenuo je predsednik Narodne skupštine.

Osvrćući s na kritike člana predsedništva BiH, Denisa Bećirovića, upućene predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, Orlić je istakao da Bećirović nije imao šta da zameri Vučiću na onome što je rekao, pa je morao da mu zameri na onome što nije rekao.

„Vidite potpuni besmisao koji isijava iz onoga što čoveka vodi i nosi, jer je to nešto – puka mržnja nepreglednih granica“, izjavio je Orlić i upitao se ko je Bećirović da određuje šta treba da bude poruka predsednika Srbije.

Orlić je poručio Bećiroviću da mu je bolje da povede računa o tome šta govori i radi, jer sve najgore radi, ne samo prema srpskom narodu, nego i narodu koji ga je izabrao da ga predstavlja.

Smatra da nikoga ne treba da brine to što Srbija negde u BiH otvara vrtić ili pomaže da se izgradi komunalna infrastruktura, koju će koristiti svi narodi.

„Sa takvom Srbijom i čovekom koji takvu politiku vodi, možete da poželite da imate saradnju“, objašnjava Orlić uz napomenu da je Bećirović dovoljno ostrašćen ili nedovoljno pametan da sve to razume.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VLADIMIR ORLIĆ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: Bećirović je dovoljno ostrašćen ili nedovoljno pametan”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter