Izvor: tanjug
13.12.2022 u 11:25
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Moguća LEDENA KIŠA u ovim delovima zemlje!

U Srbiji sutra pretežno oblačno, ujutru i delom pre podne u većem delu slab mraz, a mešovite padavine, kiša i sneg, očekuju se na jugu i istoku Srbije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U ostalim krajevima suvo. 

Uveče i u toku noći sa jugozapada očekuje se novo jače naoblačenje, uz pojačanje intenziteta padavina. U većem delu će usled porasta temperature sneg preći u kišu, koja će se ponegde po kotlinama lediti na tlu. 

U istočnoj Srbiji mešovite padavine – ledena kiša i sneg,  uz stvaranje snežnog pokrivača od 5 cm u nižim do 15 cm u višim predelima. 

Vetar slab i umeren, u košavskom području jak južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. 

Najniža temperatura od -5 do 0, a najviša od 1 do 7 stepeni.

U Beogradu pretežno oblačno, vetrovito i veći deo dana suvo, uz slab jutarnji mraz. Duvaće jak južni i jugoistočni vetar. 

Najniža temperatura od -4 do -1, a najviša oko 4 stepena. Kiša se očekuje u toku noći ka četvrtku. 

U Srbiji u četvrtak ujutro prestanak padavina, a u toku dana suvo i toplije uz delimično razvedravanje. Košava će kratkotrajno oslabiti, a uveče i u toku noći biti u ponovnom pojaćanju. 

U petak osetno toplije i vetrovito sa maksimalnim temperaturama od 6 u Timoèkoj Krajini do 18 stepeni u zapadnoj, centralnoj i južnoj Srbiji. 

Uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom na severu zemlje. 

Naoblačenje s kišom u subotu će se proširiti i na ostale krajeve, a uz nagli pad temperature, na severu i zapadu zemlje kratkotrajno se očekuje i sneg. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar. 

U nedelju suvo i hladno, a početkom naredne sedmice malo toplije, uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter