Izvor: kurir.rs
12.01.2024 u 15:59
2

„RAZOČARANI SMO!“ Vučević o AMERIČKOM naoružavanju Prištine: „IMAĆEMO ODGOVOR“

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević kaže da Srbija nije iznenađena zbog toga što Priština kupuje američke rakete, ali da je otvoreno iskazala nezadovoljstvo.

„SAD su dugogodišnji saveznik Prištine, tako da nas ovaj postupak ne iznenađuje, ali je logično što smo razočarani i što otvoreno iskazujemo svoje nezadovoljstvo“, rekao je Vučević za beogradske medije.

Ipak, kako dodaje, Srbija politiku SAD ne može da promeni.

OVO JE ORUŽJE KOJE AMERIKA PRODAJE KOSOVU: Kakav je protivoklopni sistem Džavelin, koji će SAD prodati

„Na nama je da jačamo svoje odbrambene kapacitete i to ćemo sasvim sigurno činiti i u narednom periodu, kao što činimo godinama unazad. Imaćemo adekvatan odgovor“, naveo je Vučević.

Američki Stejt department odobrio je potencijalnu prodaju 246 raketa „Džavelin“ Kosovu za procenjenu vrednost od 75 miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„RAZOČARANI SMO!“ Vučević o AMERIČKOM naoružavanju Prištine: „IMAĆEMO ODGOVOR“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter