Izvor: BSC Happy
19.05.2023 u 09:08
0

VAŽNA POSETA: Vučić danas u Južnobanatskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće danas Južnobanatski okrug.

Program posete:

13.10 Bela Crkva Otvaranje sportske hale Lokacija: Mapa

14.00 Vršac Obilazak porodične fabrike za proizvodnju papirne ambalaže „Intertron DOO“ Lokacija: Mapa

14.50 Alibunar Otvaranje rekonstruisaog objekta za decu i mlade sa invaliditetom „Inkluzivno-edukativni centar Alibunar Lokacija: Mapa

15.50 Debeljača Obilazak poljoprivrednog gazdinstva Đuričkov Mogućnost izjava za medije Lokacija: Mapa

17.05 Baranda Obilazak poljoprivrednog domaćinstva Cukić Lokacija;

18.00 Pančevo Obraćanje građanima Lokacija.

Dok predsednik Vučić putuje u Južnobanatski okrug, danas se održava nastavak zasedanja Narodne skupštine, gde će se raspravljati po nekoliko tačaka, a na kom će prisustvovati predsednica Vlade Ana Brnabić, koja je u jučerašnjem završnom govoru održala pravu lekciju opozicionim poslanicima.

DANAS NASTAVAK BURNE SEDNICE: PREMIJERKA u završnom govoru ODRŽALA LEKCIJU OPOZICIJI

Hajka, medijska halabuka i neodgovornost opozicionih predstavnika daju nam potpuno pravo da unapred donesemo zaključak kako bi oni vodili Srbiju ako bi im se za to ponovo, ili po prvi put ukazala prilika.

Ana Brnabić je u završnoj reči pomenula i to da su upravo oni koji se navodno bore protiv nasilja, u stvari oni koji izazivaju nasilje u Srbiji i da se tome mora stati na put. Postavila je pitanje morala tih ljudi i odgovornosti, koji mnogi od njih, kao narodni poslanici pre svega, imaju pred građanima Srbije, kada osuđuju, napadaju, pozivaju na linč, a onda se okupljaju u znak navodne borbe protiv nasilja. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter