Izvor: Kurir.rs
24.12.2022 u 10:45
0

VUČIĆ ČESTITAO DAN VIDA RV I PVO: „Država je svesna koliko može da se osloni na vaše angažovanje!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane (RV i PVO) povodom Dana tog vida Vojske Srbije i istakao da je država svesna u kojoj meri može da se osloni na njihovo angažovanje.

„ŽELIM DA VAS LJUBAV I MUDROST NADAHNJUJU“: Predsednik Vučić čestitao Božić nadbiskupu Nemetu i vernicima

– I zato budite uvereni da napori koji se ulažu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva ni u narednom periodu neće posustati – naveo je Vučić u čestitki.

Prema njegovim rečima, koristeći bogato iskustvo i znanje, pokazujući visok stepen profesionalizma, te jedinice uspevaju da bez izuzetka odgovore na sve izazove sa kojima se susreću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Siguran da ćete i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako vaših jedinica, tako i afirmaciji vazduhoplovstva Vojske Srbije u celini, u čemu imate bezrezervnu podršku države, čestitam vam jubilarnu godišnjicu – dodao je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao da se Dan vida RV i PVO obeležava 24. decembra, na dan kada je pre 110 godina na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik doneo rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter