Izvor: BSC HAPPY
14.12.2023 u 12:49
0

VUČIĆ I ŠAPIĆ SE DRUŽILI SA MLADIMA: Moramo još mnogo da radimo i unapređujemo sistem obrazovanja (FOTO)

Srpska napredna stranka organizovala je koktel sa mladima u Sava Centru, kome su prisustvovali Aleksandar Vučić i Aleksandar Šapić. Predsednik Vučić razgovarao je sa mladima koji su došli u velikom broju u Sava Centar. i želeli da se fotografišu sa predsednikom.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić rekao je danas na koktelu Srpske napredne stranke sa mladima, u Sava centru, da moramo još mnogo toga da uradimo na daljem unapređenju sistema obrazovanja i zdravstva, kao i da vratimo naše zanatlije iz inostranstva.

– Moramo još mnogo toga da radimo i dalje unapređujemo sistem obrazovanja i zdravstva. Verujem da za tri, četiri godine, verovali ili ne, to više neće biti ni tema i tada ću biti ponosan i srećan – rekao je Vučić novinarima tokom razgovora sa mladima.

Istakao je da smo najviše izgubili zanatlija, od pekara do automehaničara i vozača i da treba te ljude da počnemo da vraćamo u sve delove Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ: Neki krugovi moći u zapadnoj Evropi će uvek biti protiv nas

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da Beograd mora da bude grad koji će da vuče napred i koji će pomoći mladim ljudima da žive onako kako oni žele i kako očekuju.

Happy TV

 

– Beograd je, poslednjih 10 do12 godina postao prava evropska metropola po svim parametrima – rekao je Šapić.

On je dodao da je poslednjih godina urađeno mnogo na uređenju saobraćajne infrastrukture, ali da je renovirano i izgrađeno mnogo škola i vrtića.

– U Beogradu je u zadnjih nekoliko godina nikao jedan potpuno novi grad. Beograd na vodi. Beograd na vodi je prevazišao okvire ovog grada i postao je simbol razvoja čitave zemlje, razvoja ekonomije, stabilnosti i svega onoga što Srbija poslednjih deset godina predstavlja, naročito u ovom delu Evrope – rekao je Šapić.

Šapić je ocenio da je Beograd postao glavni centar regiona, centar u koji dolaze svi ljudi koji žele ne samo da se dobro provedu, već i da se upoznaju sa srpskom kulturno-istorijskom baštinom, da posete srpske restorane, turističke lokalitete i muzeje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter