Izvor:
28.06.2017 u 19:09
0

Vučić o „stranim uticajima“: Nova Vlada se bira „pod uticajem“ građana Srbije, a ne Rusije i Zapada!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je mandatar Ana Brnabić predložila danas vladu koja je formirana "pod uticajem" građana, a ne Rusije, ne Zapada.

On je novinarima u Kruševcu rekao da je ponosan što vodi nezavisnu, suverenu zemlju u kojoj drugi ne donose odluke, kao i da je ponosan na vojnu neutralnost.

– Vlada Srbije je jedino pod uticajem građana. Niko drugi ne može bilo koga da dovede na vlast, u Srbiji biraju građani – poručio je Vučić na pitanje kako komentariše izjave da je Srbija pod ruskim uticajem.

Rekao je da je juče čuo primedne nekih da smo sluge zapada, i drugih da smo postali ruske sluge.

– Oni verovatno polaze od sebe, žele da budu sluge, jedan dan ruske, a drugi dan zapadne. Mi nismo sluge – podvukao je Vučić.

– Nemojte da pokušavate da nam odlučujujete hoćemo li da imamo i s kojim ponosom slavimo srpsku trobojku – naglasio je on.

Po pitanju izjave ambasadora SAD o "malignom uticaju" Rusije u Srbiji, rekao je da ne zna šta je on tačno rekao, ali i da ne vidi ničiji maligni uticaj na Srbiju.

Srbija, ponovio je, ima prijatelje i na istoku i zapadu, ide ka EU, ali će čuvati dobre odnose sa ruskim prijateljima.

Sa Kajlom Skatom ima korektne odnose, rekao je i dodao da ne moraju uvek da budu saglasni u svemu.

informer.rs
Foto> Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter