Izvor: Tanjug
30.04.2023 u 14:31
0

„OVO JE NOVI VELIKI USPEH SRBIJE“: Evo koji je VELELEPNI OBJEKAT Vučić posetio VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas železničku stanicu Prokop u Beogradu i poručio da će do 20. oktobra „ovaj veličanstveni objekat biti završen“.

– Imaćemo jednu od najlepših staničnih zgrada u Evropi, i okolne poslovne zgrade takodje – naveo je Vučić u snimku objavljenom na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. On je dodao da je to jedan „novi veliki uspeh“ Srbije.

– Nalazim se na železničkoj stanici Prokop u Beogradu, snimatelj je isti, (ministar finansija) Siniša Mali. Poslednji put smo bili ovde zajedno 19. februara. Srećan sam što u pretpraznične dane ovde ima mnogo radnika, biće ih i sutra, tako se najbolje proslavlja 1. maj, praznik rada – rekao je Vučić.

„NAŠI NARODI UPUĆENI SU JEDAN KA DRUGOM“: Brnabić, Plenković i predstavnici srpskog naroda FOTO

On je čestitao kompaniji „Railway City“, koja izvodi radove na Prokopu. Istovremeno se našalio da je Mali „opet nešto uspešno snimio“. „Može da se preorjentiše, dobro mu ide“, rekao je Vučić.

Uz snimak, napisao je da je ponosan na Srbiju koja radi i gradi.

– P.S. Siniša Mali je morao da snima telefonom, ne samo zbog toga što je talentovan, već i zbog toga što je neadekvatno odeven, pa je morao da beži iz svakog kadra –  naveo je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter